22 Aralık 2016 Perşembe

Yeniyıl

Yeniyıl öncesi ne kadar çok karar alırız ve yeni yıla girdiğimiz ikinci haftadan sonra hepsini unuturuz değil mi? Yıllarca ne kararlar aldık da uygulayamadık, her yılınki birbirine benzer. Uygulayamadığımız şeylerin kararını her yıl yeniden aldık. Benimkilerin başlıcaları: Hergün egzersiz yapmak, koşuya başlamak, sağlıklı beslenmek, daha planlı çalışmak, daha çok para kazanmak... Tamam bunların hepsi önemli, tekrar yazıyorum bunları yeniyıl kararları listeme. Ama en önemlisi, sevgi ve sevda dolu geçsin yeni yıl, huzurlu, barış dolu, sağlıklı. Bu yılı aratmasın gireceğimiz yıl. 

Fotoğrafı şiir ve türkü dinlemek üzere gittiğimiz bir cafede çektik. Yanımdaki komşum ve yeniyılı da hepbirlikte geçireceğiz. Ayrıca dayım ve başka aile dostlarımız da gelecek. Benim en sevdiğim şey bereketli yeniyıl sofrasına değişik bir yemek yaparak katkıda bulunmak. Bu sene de bir meze seçip yapmayı planlıyorum.  

Herşey bir yana, yeniyıla girdiğimiz gece gibi geçsin 2017 senemiz. Dostluk, muhabbet, sağlık ve afiyetle... Sizin yeniyıl kararlarınız neler? Beklentileriniz neler yeni yıldan?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder