24 Temmuz 2019 Çarşamba

Olumlama

Günlük Tekrarda Fayda Görürsünüz...

https://greatergood.berkeley.edu

Kendimi Evrenin sonsuz bolluk ve bereketine açıyorum. Bana gelen bolluk ve bereketin bir kısmını sevdiklerime ve ihtiyacı olanlara hiçbir karşılık beklemeden yayıyorum.


Kendimi her zaman ve her yerde özgürce ifade etmeyi seçiyorum. Etrafıma sevgi göndermeyi seçiyorum. İşime kolayca odaklanıyorum ve çalışmalarımdan istediğim verimi alıyorum. Şu anda tam da olduğum gibi kendimi kabul ediyorum, onaylıyorum ve seviyorum. Kendimi doğru bir biçimde, hayrıma en uygun şekilde sevgi ile ifade etmeyi seçiyorum. Karşımdakilerin beni tam da anlatmaya çalıştığım gibi anlamalarını ve yaymış olduğum sevgi enerjisine uyumlu bir enerji ile cevap vermelerini seçiyorum.


Farkında olarak veya farkında olmadan, kendi kendime yarattığım ve beni engelleyen tüm enerjileri şu an itibari ile iptal ediyorum ve sevgiyle Evrene serbest bırakıyorum.


Tanrıma, beni ben yaptığı için, elimde olan tüm imkanlarım için, güzel bir kalbe sahip olduğum için ve yanımda beni seven insanlar olduğu için şükrediyorum. Geçmişte yaşadıklarımı kabul ediyorum ve affetmem gereken tüm insanları ve olayları Affediyorum. Hayrıma olmayan enerjileri sevgiyle Evrene serbest bırakıyorum. Şu an Ruhum ve Bedenim kusursuz bir denge halinde. Yolumun ışık ve sevgi içinde açık olmasını Tanrımdan diliyorum.

Kaynak: Serkan Sorguç ŞifaChi - sifachi.com

2 yorum: