19 Eylül 2017 Salı

Dangal Filmi

Tüm zamanların en çok izlenen Hint Filmi'ymiş. Sinemaların sezonda getirdikleri Hollywood filmlerinden farklı olarak yaz boyu Cinemaximum sinemalarında vizyona giren Dangal'ı izlemek oldukça sevindirici ayrıca da hesaplıydı, 8 tl. Cinemaximum ayrıca sezon dışı birkaç Hollywood filminin de gösterimini 5 tl'ye yaptı bu yaz.

Pek çok Hollywood filmine taş çıkaracak kalitedeydi bu Bollywood filmi. Özellikle Aamir Khan'ın oyunculuğu takdire şayan. Bir hayran daha edindi ancak sosyal medya hesabı yok yıldızın, takibe alamadım.


Eski güreşçi bir babanın geçimini sağlamak için bıraktığı güreş sporunun içinde kalması ve güreşin onu bırakmaması üzerine film. Bu da gerçek bir hikaye, Hintli Mahavir Singh Phogat'ın hayatı beyazperdeye uyarlanmış. Babamız erkek evladı olsun ve O'nu güreşçi yapayım diye yanıp tutuşuyor ancak üç tane kızı oluyor. Hayalleri yıkılan baba bir olay sonrasında iki kızını sporcu olarak eğitmeye başlıyor. Büyüdüklerinde iki kız da güreşte iddialı isimler oluyor. Fazla anlatmayayım, izlenilmesi gereken bir film. Yokluk içinde mucizeler yaratan kahramanlar... Ders alınması gerekir. Filmin sonlarına doğru çok ağladım, ışıklar açılınca da görmesinler diye hemen kayboldum ortalıktan :)

2 yorum:

  1. ismini çok duyduğum bir film. bir türlü izleyemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzlemeye değer :) fırsat bulursanız kaçırmayın.

      Sil