14 Mart 2017 Salı

Karanlığın Elli Tonu Filmi

Sanırım vizyondan kalktı ama yine de sonradan izleyecekler için yorumlamakta fayda var çünkü güzel bir film. Gri'nin Elli Tonu filminin devamı, bu filmi izleyenler veya kitabını okuyanlar çiftimiz Anastasia ve Cristian'ın ayrıldığını bilirler. İzlemediyseniz de bu filmi takip edebilirsiniz. 

Açıkçası ilk filmi izlediğimde "Böyle psikopat bir adamla bir gün bile geçiremem" diye düşünmüştüm, her ne kadar Cristian Grey çok yakışıklı ve zengin olsa da... Ama ikinci filmde bayağı değişiyor Cristian, duygularıyla ön plana çıkıyor ve kendini Anastasia'ya teslim ediyor daha çok. 

Birbirlerini hala sevdikleri aşikar olan çift, bir gün karşılaşıp randevulaşıyor. Tabiiki bu buluşmadan sonra tekrar birleşiyorlar. Anastasia artık bir iş sahibi ancak yaşanan olaylar sonucunda Cristian bu iş yerini satın alıyor ve Anastasia yönetici konumunda bir pozisyona yerleşiyor. Çok şanslı bir kız olarak görülebilir ama birçok zorluğa da göğüs germek zorunda kalıyor. Cristian hiç kolay biri değil, geçmişinde çok karanlık olaylar var ve bunlar karakterinin bir parçası durumda. Ama Anastasia'yı kaybetmemek için değişmeye razı oluyor ve O'na evlenme teklif ediyor. 

Daha fazla anlatmayayım, izlemediyseniz kaçırmayın. İnternetten, Dvd veya Netflix'le izleyin. İyi zaman geçireceğinizi garanti ederim. İlk film gibi rahatsız edici sahneler yok. Anastasia'daki kadınlık gururunu aşka teslim etmeyen, güçlü kadın motifi hoşunuza gidecek.


2 yorum:

  1. blogunuzu izlemeye aldım sizide bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz bloğuma :) Sizinkinin linkini buraya yazabilir misiniz?

      Sil