26 Mayıs 2016 Perşembe

Etamin işlerim ve Gezilip görülen yerler

























Böyle büyük ve demli bir çay alıp güne başlamak en büyük zevkim. Yine öyle yaptım ve bu yazıya başladım. Fotoğrafta gördüğünüz ders arasında bahçede içtiğim bir çaylardan biri, tabii ki onun yerini hiçbir şey tutamaz. 

Yılbaşından hediye etmek üzere etamin işleri yapıyorum yorgun olduğum zamanlar. Müthiş dinlendiriyor. Bunlar dikilip kese haline getirilecek. Sadece birini tamamlayıp yılbaşında arkadaşıma hediye ettim. Aşağıdakiler yakınlara verilmek üzere hazırlanıyor. Ama dikimleri yılbaşına yakın olur, terzi dikip kese haline getiriyor benim için...


Yeni keşiflerim Kaleiçi'nde Otantik şarap evi, Pio ve Yağmur cafe. Yukarıda gördüğünüz Otantik Şarap Evi'nin şarabınızı yudumlarken karşınızda duran şarap rafları. Burası aynı zamanda bir butik otel. Özellikle Antalya'nın yerel markası Likya şaraplarını ikram ediyorlar ve isterseniz şişe olarak da satın alabiliyorsunuz. Bu şarapları bir satış mağazasında bulmak çok zor. Bu mekan Üç Kapılar'a çok yakın.


Yukarıdaki fotoğraflarsa bir arkadaşımla Pio'dan ve annemle Yağmur cafeden. Pio'da çok değişik kokteyller var ancak oldukça pahallı, limonatası çok güzel ayrıca şarap da iyi bir tercih. Yağmur Cafe'nin çayları lezzetli, gün içinde taze. Akşamüstü ise bira tercih edilmeli bence. Mekan olarak Pio'ya çok yakın. Pio köşe başında, geniş bir sokakta, başka bir dar sokakta da az bir masası var. İşte o dar sokaktan devam edince Yağmur Cafe'ye çıkıyorsunuz. Sahibi yazın sokağın devamlı estiğini ve buranın serinlemek için de iyi bir mekan olduğunu söyledi. Bu civar Dönerciler Çarşısı'na yakın denemek isteyenler için. 

Gününüz güzel geçsin, sevgiler ❤️

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder